In een alsmaar groeiende online gemeenschap is de vraag hoe een e-commerce-systeem met meerdere valuta’s en talen behulpzaam kan zijn bij de groei van uw bedrijf? De wereld van de verkoop heeft de afgelopen tien jaar een dramatische verschuiving doorgemaakt als gevolg van de hoeveelheid mensen die items online kopen. Dit werd aangewakkerd door sites als Amazon die een snelle en eenvoudige service bieden met onder andere hun ‘koop-nu-met-1-klik-procedure’. Dit is uitgegroeid tot zo’n prominent aspect in het stimuleren van verkoop dat bedrijven in verschillende industrieën en sectoren besloten om te investeren in e-commerce.

E-commerce biedt de mogelijkheid om commerciële transacties uit te voeren met behulp van het internet en stelt bedrijven in staat om hun omzet te verhogen en hun handel op een grotere schaal te promoten.

Indien u uw producten online verkoopt is het van belang dat niet alleen gekeken wordt naar een effectieve verkoop,  maar ook dat de producten aantrekkelijk zijn en opvallen. In tegenstelling tot de persoonlijke verkoop moet uw onlinewinkel het product presenteren, laten zien hoe het eruit ziet en wat het doet, en antwoord geven op de vraag waarom de consument het moet kopen zonder dat de consument de mogelijkheid heeft om vragen te stellen over het product. Dit is het verschil tussen uw online en offline aanwezigheid waardoor uw bedrijf op twee verschillende manieren kan verkopen. Het biedt uw bedrijf de mogelijkheid om winst te maken door verbreding van de potentiële markt en de doelstellingen.

Hoe kan de eBusiness Suite van nut zijn voor mijn organisatie?

De eBusiness Suite van Prodware biedt bedrijven de mogelijkheden om hun doelgroep te vergroten door de lancering van het bedrijf in een e-commerce-omgeving. Met een e-commerce-site wilt u in staat zijn om alle beschikbare producten effectief te beheren en met de software van Prodware kunt u de productcatalogus eenvoudig in goede banen leiden.

Wanneer het tijd is om promoties te lanceren, staat de eBusiness Suite de gebruikers toe om promoties en andere marketingmogelijkheden te benutten om de inkomsten te verhogen en de operationele kosten te verlagen. De software biedt ook de mogelijkheid om alle klantgegevens direct in te voeren vanuit uw ERP-oplossing, waardoor er sprake is van een volledige integratie tussen de front- en backoffice.

Als bedrijven groeien in internationale markten is het belangrijk dat de software meertalig is en meerdere valutaopties biedt. Prodware’s e-commerce-oplossing is volledig te configureren, beschikbaar in verschillende talen, en biedt alle functionaliteiten die nodig zijn voor een uitgebreide e-commerce-website.

U wilt uiteraard dat uw e-commerce-site de look en feel heeft die gewenst is, ongeacht of deze lijkt op uw website of juist een unieke design heeft. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat de eBusiness Suite uw gebruikers in staat stelt om het uiterlijk en de lay-out van uw e-commerce-site eenvoudig te beheren. Daarnaast is deze ook voorzien van de mogelijkheden om online-tracking en analyses te beheren.

Het systeem maakt het mogelijk voor uw gebruikers om de productinformatie efficiënt te ordenen, inclusief het beheer en de administratie van de marketinginformatie van de producten, het beheer en de administratie van collecties, de bijbehorende bestanden, de kenmerken, en het importeren van catalogi van de leverancier. Uw bedrijf kan ook leveranciers, prijzen, voorraad, openstaande orders, retourgoederen en gegevens van de klant beheren, met inbegrip van hun winkelmandjes en betalingen.

Hoe kan Prodware uw bedrijf helpen?

Prodware heeft uitgebreide ervaring met het implementeren van bedrijfssoftware in verschillende branches. Wij zijn in staat om u in elke fase te ondersteunen met onder andere advies, ontwikkeling, implementatie, support en accountmanagement, om ervoor te zorgen dat u het maximale uit uw IT-software haalt. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie over de eBusiness Suite en om te horen wat deze voor uw bedrijf kan doen.