Naarmate de technologie zich verder ontwikkelt wordt de rol van software voor bedrijfsvoering nog belangrijker. Software op zichzelf kan uw bedrijf niet verder brengen, maar het is een feit dat mensen de kern van elk bedrijf zijn en blijven. In alle soorten bedrijven zijn het de medewerkers die de sleutel tot succes in handen hebben, en managers en eigenaren van bedrijven dienen zich te concentreren op deze mensen bij het nemen van cruciale beslissingen en het doorvoeren van veranderingen in het bedrijf.

Hoe kunt u uw medewerkers gepassioneerd laten zijn over hun functie?

Het is heel gemakkelijk voor mensen om verveeld en ongeïnteresseerd te raken in hun werk, hetgeen met der tijd het hele bedrijf beïnvloed. Bedrijven dienen in gedachten te houden dat de meest succesvolle bedrijven vaak die bedrijven zijn die worden geleid door mensen die zich inzetten en genieten van hun werk.

Een aspect om in ogenschouw te nemen inzake de prestaties van medewerkers is dat inefficiënte of verouderde ERP- of CRM-systemen de werknemers kunnen demotiveren en daarmee belemmeren om hun volledige potentieel bereiken.

Werkgevers moeten hun personeel uitrusten met de tools die ze nodig hebben om hun taken met grotere snelheid en nauwkeurigheid uit te voeren en ervoor zorgen dat er meer wordt gedaan. Werknemers zullen een gevoel van voldoening ervaren in de wetenschap dat ze een bijdrage leveren aan het bedrijf, iets wat vervolgens de motivatie en het moreel hoog houdt.

Geef mensen de juiste technologie

Met de nieuw beschikbare software hoeven bedrijven niet langer bezorgd te zijn dat hun werknemers tijd nodig hebben om zich aan te passen en te leren hoe met de nieuwe functies om te gaan. Microsoft Dynamics ERP en CRM voorzien gebruikers van een vertrouwde interface die vergelijkbaar is met andere Microsoft-software. Dit betekent dat uw gebruikers snel gewend zijn aan de nieuwe software. Daarmee wordt het risico vermeden dat nieuwe zakelijke software-oplossingen de werknemers in hun werk belemmeren.

Het wordt snel frustrerend wanneer werknemers hun functies en verantwoordelijkheden aan moeten passen aan de software, in plaats van dat de software aangepast wordt aan hun behoeften. Met dit in gedachten behalen bedrijven een extra voordeel met Microsoft Dynamics ERP-oplossingen; deze zijn namelijk voorzien van ‘functiegebaseerde’ software. Dit biedt de gebruikers de mogelijkheid tot het instellen van persoonlijke voorkeuren en bedrijfsprocessen die essentieel zijn voor het werk van de medewerkers. Het is veel gemakkelijker voor uw medewerkers om effectief te werken wanneer uw bedrijf de garantie en zekerheid heeft dat uw geïntegreerde ERP-software voldoet aan de eisen en verantwoordelijkheden van het werk van de gebruikers. Microsoft Dynamics biedt persoonlijke werkstijlen voor elke werknemer, en helpt hen om effectief te organiseren, om prioriteiten te stellen, en toegang te hebben tot hun werk. Dit aspect van de oplossing betekent dat de software kan worden aangepast en verpersoonlijkt op basis van voorkeuren van een individuele werkstijl.

Als gebruikers van het bedrijf in staat zijn om effectief te werken met Microsoft Dynamics-oplossingen, omdat ze de vertrouwde lay-out van andere Microsoft-software zien, kunnen de werknemers zich tevredener voelen met hun werk en dus productiever zijn.

Het voordeel van het gebruik van Microsoft Dynamics-software is dat het in staat is om uw bedrijf dwars door de verschillende afdelingen, zoals financiën, verkoop en HR, aan elkaar te koppelen en te verbeteren. Het kan bijdragen aan de bedrijfsstrategie, het helpt managers en leidinggevenden op een gemakkelijke en efficiënte manier om cruciale beslissingen te nemen, en nauwkeurig markttrends en zakelijke evenementen te analyseren. Dit alles om het bedrijf op een winstgevend pad te houden, met behoud van haar strategische doelen en doelstellingen.

Hoe kan Prodware u helpen?

Bij Prodware begrijpen we het belang van ieder individu binnen uw organisatie en plaatsen we mensen centraal in het bedrijf. Daarom bieden wij oplossingen aan die kunnen worden gemodelleerd en aangepast om te voldoen aan de behoeften van uw bedrijf en uw medewerkers. De branche-specifieke software-oplossingen zijn ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van bedrijven uit heel verschillende sectoren, rekening houdend met de vele afdelingen die een bedrijf kan hebben. Om de ideale oplossing te vinden die voldoet aan de behoeften en eisen van uw bedrijf kunt u gebruik maken van onze tools Mijn ERP kiezen or Mijn CRM kiezen.