Bente werkt bij Prodware als marketing consultant en maakte bij ons een vliegende start. In deze blog vertelt Bente over haar eerste jaar bij  bij Prodware.

Bente, hoe kwam je bij Prodware terecht?

“Ik heb Commerciële Communicatie gestudeerd aan de Radboud Universiteit en maakte tijdens mijn stage kennis met Microsoft en ERP- en CRM-software. Ik heb altijd al een liefde gehad voor technologische gadgets en de vele mogelijkheden die technologische vooruitgang met zich meebrengt. Daarnaast vind ik het uitdagend om precies die content te creëren, waar ik mensen mee kan aanspreken en tot denken aan kan zetten. Hoe kan technologie jouw probleem oplossen? Via LinkedIn kwam Prodware op mijn pad. Na een aantal leuke gesprekken was het op 1 september 2020 dan zover, mijn eerste werkdag.”

Hoe verliep je eerste tijd bij Prodware?

“Vanaf de eerste dag voel ik mij thuis bij Prodware. Binnen ons team mocht ik kennis maken met alle aspecten van marketing, waar ik een mooie aanvulling kan geven met mijn wetenschappelijke achtergrond. Daarnaast is er bij Prodware veel ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Dat betekent dat ik regelmatig trainingen kan volgen om mij verder te ontwikkelen binnen de IT-branche. Wat mij vooral opvalt in dit eerste jaar, is de passie die iedereen uitstraalt in zijn of haar werk. Binnen Prodware is iedereen erg gedreven en ambitieus om projecten bij klanten tot een optimaal resultaat te brengen. Dit motiveert mij om elke dag weer het beste uit mijzelf te halen.”

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

“Bij Prodware krijg ik de ruimte om creativiteit en innovatie met elkaar te combineren. En dat is dan ook precies wat ik doe in mijn functie als marketing consultant. In deze eerste maanden ben ik erachter gekomen dat mijn passie rondom socials ligt. Denk bijvoorbeeld aan sociale media of employee advocacy. Inmiddels mag ik dergelijke projecten ook coördineren, wat ik een ontzettend leuke en leerzame uitdaging vind! ”

Tot slot, wat vind je belangrijk in je werk?

“In één woord: vertrouwen. Vertrouwen vind ik ontzettend belangrijk. Binnen mijn functie als marketing consultant omdat ik kan vertrouwen op het team. Maar ook het vertrouwelijk omgaan met persoonlijke data. Verder vind ik het ontzettend belangrijk dat onze klanten op Prodware kunnen vertrouwen als partner in hun digitale transformatie. Als we een nieuw systeem implementeren, zijn wij niet enkel de leverancier van technologie maar willen we onze klant ook bij de hand nemen. Mede daarom is Prodware een onderscheidende en unieke organisatie om voor te werken.”