De Customer Experience verbeteren met Meeting Notes

SHARE
,

Vinden er binnen jouw organisatie te vaak situaties plaats waarbij verschillende personen dezelfde klant bezoeken zonder van het bezoek van de ander af te weten? En leidt het niet beschikken over alle informatie tot frustratie bij zowel de klanten als bij collega’s? Als dit herkenbaar is, is het hoog tijd om je Customer Experience verder te professionaliseren.

Wat is Meeting Notes?

Het Prodware R&D team werkt al jaren nauw samen met onze klanten om extra functionaliteiten te ontwikkelen die passen bij hun behoeften op het gebied van Customer Engagement. Een van deze functionaliteiten is de Prodware CEM Sales “Meeting Notes” accelerator. Deze oplossing breidt de CEM-functionaliteit van jouw Microsoft Dynamics systeem uit en maakt het mogelijk om eenvoudig informatie op te slaan en te delen. Zo wordt een prettige samenwerking met collega’s en klanten ondersteund.

Wat kan ik ermee?

Met Meeting Notes kan je jouw aantekeningen van alle relevante klantinteracties organiseren en structuren in je Dynamics 365 for Sales system. Spreek bijvoorbeeld na je belletje met een klant snel en makkelijk een samenvatting in op je telefoon. Deze wordt dan vastgelegd in de vergadernotities, en je kunt het verslag direct naar je klant per mail versturen. Zo zijn altijd alle interacties voor iedereen zichtbaar. Maak aan de hand van een verslag direct vervolg taken aan. Doordat Meeting Notes ook offline toegankelijk is, kan je zelfs je acties onderweg vastleggen.

Uit onderzoek is gebleken dat sales teams meer dan 67% van hun tijd spenderen aan andere activiteiten dan verkopen en dat zij vooral veel productiviteit verliezen als ze moeten wisselen tussen taken.

Meeting Notes gaat dit tegen doordat je tijdens vergaderingen bijvoorbeeld ook snel besluiten en acties vast kan leggen en kan delen. Door de volledige integratie met Outlook kan je direct afspraken maken en zorgen dat daadwerkelijk iedereen op de hoogte is en er actie ondernomen wordt.

Meeting Notes maakt het salesproces dus makkelijker met minder administratie.

Gratis trial of meer weten?

De Prodware Meeting Notes oplossing is gecertificeerd voor Microsoft AppSource en daarmee beschikbaar als gratis trial en om aan te schaffen. Vraag ernaar via info@prodware.nl

Liever een keer sparren over het afstemmen van jouw CRM-systeem met je eigen behoeften op het gebied van Customer Experience? Neem dan contact met ons op.

 

Geef een reactie

PASSWORD RESET

LOG IN