Dynamics 365 | De evolutie van bedrijfsoplossingen in de cloud

SHARE
,

Dynamics 365

Op de Microsoft Worldwide Partner Conference van juli dit jaar kondigde Microsoft de release van Dynamics 365 aan; de langverwachte bedrijfsoplossing met werktitel Project Madeira.

Microsoft Dynamics 365 combineert ERP en CRM in de cloud met specifieke apps voor belangrijke bedrijfsprocessen; zoals finance, verkoop, klantenservice, marketing, etc.

Power BI, Powerapps, Microsoft Flow en Microsoft Azure applicaties die meerdere bestaande functies combineren, worden ook door Microsoft partner Prodware geleverd. Hiermee kunnen de functionaliteiten worden uitgebreid met onder andere Business Intelligence en andere productiviteitstools.

Dynamics 365 apps kunnen onafhankelijk van elkaar worden ingezet als eenvoudig te gebruiken, flexibele en kosteneffectieve oplossingen. Bedrijven betalen voor wat ze nodig hebben op het moment dat ze het nodig hebben en de applicaties werken naadloos samen en ondersteunen de zakelijke groei van de relevante activiteiten.

In de apps wordt gewerkt met ‘workspaces’. In iedere workspace zijn de voor de gebruiker relevante functionaliteiten overzichtelijk gegroepeerd. Een gemiddelde gebruiker zal twee of drie workspaces nodig hebben en van daaruit al zijn werk kunnen doen. Dit voorziet organisaties van de flexibiliteit om de oplossing aan te laten sluiten op de structuur van hun bedrijf en op de manier van werken van hun medewerkers.

Dynamics 365 is spelbepalend in Microsoft’s digitale transformatie strategie

Of zoals Satya Nadella, CEO van Microsoft het verwoordt: “In een wereld van eindeloze informatie en rekenkracht en beperkte tijd en aandacht willen we iedereen helpen met het beter besteden van hun tijd en de aard van het digitale werk binnen organisaties, ongeacht de grootte… Elk bedrijf probeert digitaal te transformeren en dezelfde vier doelen te realiseren: het aantrekken van klanten, het optimaal inschakelen van medewerkers, het optimaliseren van de bedrijfsactiviteiten en het transformeren van producten.”

Wanneer is Dynamics 365 beschikbaar?

Dynamics 365 heeft twee edities: Enterprise en Business. De Enterprise editie is gericht op grotere organisaties met complexere processen. De Business editie is ontwikkeld voor het MKB. Ontdek hier meer over de beschikbaarheid van de edities.

Meer informatie

Waarschijnlijk heeft u meer vragen rondom Dynamics 365 dan alleen de beschikbaarheid. Met onze Microsoft Dynamics 365 website trachten wij al uw vragen te beantwoorden. Kunt u geen passend antwoord vinden? Schroom dan niet om ook uw vraag bij ons achter te laten. Wij gaan graag voor u op onderzoek uit, stellen u op de hoogte van het antwoord en publiceren de nieuwe beschikbare informatie weer op onze website. Laten we samen bouwen aan het Nederlandse kennisplatform voor Dynamics 365.

Neem contact met ons op

Geef een reactie

PASSWORD RESET

LOG IN