Efficienter werken met Spare Part Finder

SHARE
,

Dynamics CRM machine learning

Kunnen jouw technici ook efficiënter werken?

Kost het jouw engineers ook te veel tijd om benodigde onderdelen op te vragen als ze bij de klant op locatie zijn? Of komt het regelmatig voor dat in de drukte of door de betrokkenheid van te veel afdelingen bepaalde onderdelen niet makkelijk zijn terug te vinden in het magazijn? Of heeft een medewerker het verkeerde onderdeel besteld?

Spare Part Finder

Speciaal voor technische dienstverleners heeft Prodware de accelerator Spare Part Finder ontwikkeld. Spare Part Finder is een mobiele app voor Microsoft Dynamics 365 Field Service. Door de toepassing van Artificial Intelligence kan de app door het maken van een foto het product en de ID-referentie herkennen zodat het benodigde onderdeel tijdig opgehaald of besteld kan worden. De app is een snelle en gemakkelijke manier voor technici om de onderdelen die ze nodig hebben te vinden terwijl ze bij de klant op locatie zijn. Hij ziet door het scannen gelijk of de onderdelen al in zijn busje liggen, of ze in het magazijn op voorraad aanwezig zijn of dat ze opnieuw besteld moeten worden.

Microsoft Dynamics 365 Field Service

Door de integratie met Dynamics 365 Field Service wordt de werkorder gelijk bijgewerkt en wordt de klant gelijk geïnformeerd zodra het onderdeel beschikbaar is en geïnstalleerd kan worden.

De voordelen accelerator:

  • Het versnelt tijdens het bezoek aan de klant de oplossingstijd van incidenten doordat ter plaatse het proces van het vinden van het juiste onderdeel dat nodig is voor de reparatie of vervanging verkort kan worden
  • Het verhoogt de productiviteit doordat een andere afdeling zoals de klantenservice of het dispatchteam niet betrokken hoeft te worden bij het lokaliseren van de vereiste producten/ onderdelen omdat de technicus dit zelf ter plaatse kan afhandelen
  • Het verhoogt de klanttevredenheid en retentie omdat interventies efficiënter zijn en communicatie over vereiste onderdelen ter plaatse kan worden gevoerd. De klant wordt automatisch geïnformeerd over de status van de werkorder.

Wilt u meer weten over Spare Part Finder of over Microsoft Dynamics 365 Field Service? Lees hier onze Porfolio for Field Service.

Geef een reactie

PASSWORD RESET

LOG IN