Graduate week in Hamburg

Vorige week was de derde cycle van het Prodware Graduate programma in Hamburg. Het Prodware Graduate programma is een opleidingsprogramma voor graduates. Dit programma is ontwikkeld om kennis en vaardigheden op te doen, die bijdragen om professional te worden en de carrière een boost te geven.

Afgelopen week waren tien graduates vertegenwoordigd uit de verschillende landen. De week stond in het teken van interessante trainingen op het gebied van Consulting Skills, Time-, Project- en Change Management.

Naast deze persoonlijke ontwikkelingen was het een mooie gelegenheid om het internationale netwerk uit te breiden. Het delen van de kennis met collega’s buiten Nederland zorgt voor nieuwe inzichten en een breed vlak waar mooie oplossingen gezocht kunnen worden.

Om de banden onderling te versterken was  er ruimte voor  ontspannende activiteiten: teambuilding in een escape room en leuke avonden op de kerstmarkt van St. Pauli en Hamburger Dom. Daarnaast hebben we van de mooie binnenstad en de haven van Hamburg mogen genieten.

Wij willen Prodware Hamburg bedanken voor de gastvrijheid en kijken ernaar uit de graduates in december in Zaltbommel te ontvangen!

Namens de graduates uit Nederland,

Cynthia Aarts en Wouter Groot