Power Pages, low-code technologie om websites en portals te maken.

Power Pages is een low-code oplossing waarmee je gemakkelijk aantrekkelijke en complete websites en portals kunt maken op een veilig, software-as-a-service (SaaS) platform.
SHARE
,

Power Pages Webinar

Versterk jouw communicatiekanalen.

Innovatie en snelheid zijn essentieel om jouw bedrijf te laten groeien. Daarom is de nieuwste toevoeging aan de Microsoft Power Platform-familie, Power Pages, de ideale oplossing voor bedrijven die moderne websites en portals snel & flexibel willen ontwikkelen. Power Pages is een low-code oplossing waarmee je gemakkelijk aantrekkelijke en complete websites en portals kunt maken op een veilig, software-as-a-service (SaaS) platform. Hoewel vaak wordt gedacht dat low-code websites alleen goed zijn voor basisprojecten, kun je met Power Pages veel meer doen. Van complete websites tot meer specifieke oplossingen zoals pagina’s met community services, veelgestelde vragen weergeven (FAQ’s) of zelfbedieningssites voor klanten of bijvoorbeeld een customer service portal. Of het creëren van leveranciers- en inkoopportalen.

Of je nu een niet-technische professional of een professionele ontwikkelaar bent, met Power Pages kun je jouw websites ontwerpen, configureren en publiceren. Jouw websites zullen naadloos werken op verschillende browsers en apparaten en zullen responsief zijn. Je kunt afbeeldingen, grafieken, tabellen en andere visuals toevoegen om jouw pagina’s aantrekkelijker te maken. En als je de styling van jouw websites en portals wilt aanpassen, kun je ontwerptools gebruiken om het uiterlijk ervan aan te passen. Ook heeft Microsoft een tal van templates beschikbaar die je al meteen kan gebruiken

Power Pages wordt nog krachtiger als je het koppelt aan andere Microsoft-oplossingen zoals Dynamics 365. Je kunt klantgegevens verzamelen, gepersonaliseerde chatbots ontwerpen, jouw website verbinden met andere commerciële toepassingen en volledig gepersonaliseerde ervaringen bieden aan gebruikers. Je bent met Power pages in staat om nog meer interactie met je klant of leverancier te hebben.

Wat is er anders aan Microsoft Power Pages

Een van de voordelen van het gebruik van Power Pages om webpagina’s en portals te maken, is de integratie met andere Microsoft-apps, zoals SharePoint en Microsoft Teams. Dit betekent dat je jouw pagina’s en portals gemakkelijk kunt delen met andere teamleden en in realtime kunt samenwerken.

Een ander voordeel van Power Pages is dat het gemakkelijk kan worden geïntegreerd met andere systemen en tools via Dataverse- en Power Platform-integratiemogelijkheden. Dit betekent dat gebruikers portals kunnen maken die zijn verbonden met externe systemen en gegevensbronnen, waardoor het gemakkelijk wordt om informatie te delen en te beheren tussen verschillende applicaties en workflows.

De voordelen van Power Pages

AUTOMATISEER EENVOUDIG EN SNEL

 • Gebruik standaardsjablonen om snel jouw pagina te maken. De Power Pages-bibliotheek heeft een breed scala aan opties om uit te kiezen, allemaal responsief en aanpasbaar.

AANPASBAAR

 • Of je jouw pagina nu met sjablonen of helemaal opnieuw maakt, je kunt alle componenten aanpassen op basis van jouw huisstijl: kleuren, typografie, afbeeldingen, video’s, enz. Je kunt alles aanpassen aan jouw behoeften.

UITBREIDEN

 • Als je specifieke functionaliteit nodig hebt die niet in de sjablonen staat, kun je pro-code ontwikkelingsmogelijkheden gebruiken (zoals Visual Studio, GitHub en Azure DevOps).

VEILIG

 • Bescherm jouw pagina op alle niveaus. Je kunt toegangsniveaus instellen in zowel de tool als de inhoud en jouw gegevens zijn veilig in de Azure-cloud. Daarnaast voldoet Power Pages aan alle aspecten van de AVG.

 

Voorbeelden van het gebruik van Power Pages-gebruiksscenario’s en -sjablonen

Met de opkomst van technologieën zoals Microsoft Power Pages, is het gemakkelijker dan ooit om verschillende soorten portals te creëren en te beheren voor verschillende doeleinden. Hieronder staan enkele voorbeelden van portals die organisaties kunnen creëren met behulp van Power Pages:

 • Bedrijfsportaal: Een portal specifiek ontworpen voor het interne gebruik van het bedrijf, inclusief nieuws en updates, personeelsinformatie, bedrijfsdocumenten en andere relevante informatie.
 • Kennisportaal: Een portal waar medewerkers toegang hebben tot alle relevante kennis en informatie die nodig is om hun werk te doen, inclusief trainingsmateriaal, handleidingen, procedures en richtlijnen.
 • Selfserviceportal voor klanten: Een portal waar klanten in staat zijn om zelfstandig hun accountinformatie te beheren, producten en diensten te bestellen, bestellingen te volgen en andere taken uit te voeren die eerder door de klantenservice werden afgehandeld.
 • Selfserviceportal voor leveranciers: Een portal waarmee leveranciers toegang krijgen tot de informatie die ze nodig hebben om met het bedrijf samen te werken, zoals bestel- en facturatiegegevens, leveringsschema’s en andere belangrijke informatie.
 • Portaal voor samenwerking met externen: Een portal waarmee organisaties kunnen samenwerken met externe partners, zoals leveranciers, klanten of andere belanghebbenden, om informatie uit te wisselen en gezamenlijk aan projecten te werken.
 • Werknemersportaal: Een portal waar werknemers toegang hebben tot hun salarisadministratie, verlofaanvragen, prestatiebeoordelingen, trainingen en andere HR-gerelateerde informatie.
 • Portal voor intern procesbeheer: Een portal waarmee werknemers interne processen kunnen beheren en verbeteren, zoals goedkeuringen, incidentrapportage en -oplossing, en feedbackverzameling.

Door het gebruik van low-code oplossingen kunnen organisaties gemakkelijk deze portals creëren. Dit kan leiden tot verbeterde efficiëntie, productiviteit en klanttevredenheid.

Wat voor Power Pages-sjablonen zijn er?

De sjablonen die beschikbaar zijn in Power Pages bieden gebruikers een gemakkelijke en snelle manier om specifieke soorten websites en portals te maken.

 • Er is een sjabloon voor het registreren en plannen van afspraken of evenementen, waarmee gebruikers gemakkelijk een online agenda kunnen maken en delen.
 • Er is ook een sjabloon voor het beheren en accepteren van aanvragen, inclusief de bijbehorende documentatie, wat handig kan zijn voor bijvoorbeeld sollicitatieprocedures of het aanvragen van vergunningen.
 • Andere sjablonen omvatten kennisportalen en communities, die gebruikers kunnen helpen bij het delen van informatie en samenwerken aan projecten.
 • Er zijn ook sjablonen voor portals die zijn gekoppeld aan CRM- of ERP-bedrijfstoepassingen, zoals Dynamics 365 Sales, Dynamics 365 Customer Service, Dynamics 365 Field Service, Dynamics 365 Business Central, Dynamics 365 Finance en Operations.

Al met al biedt Power Pages een krachtige en veelzijdige tool voor het maken van aantrekkelijke en functionele websites en portals, met veel mogelijkheden voor aanpassing en integratie met andere tools en systemen.

Webinar

Op donderdag 1 juni om 10:00 organiseren wij een webinar waarin je alles leert over de ins en outs van Power Pages. Ook tonen wij praktijkvoorbeelden. Schrijf je hier in. 

Geef een reactie

PASSWORD RESET

LOG IN