Tijdens de Prodware Sales & Marketing Convention werden collega’s in het zonnetje gezet die een speciale, opvallende en opmerkelijke prestatie hebben geleverd voor Prodware en haar klanten. Zes awards werden uitgereikt in de volgende categorieën: Marketing-, Sales-, Pre-Sales & Architectuur, Consultancy en Projectmanagement. Vanuit alle Prodware landen werden nominaties ingestuurd. Ook Prodware Nederland heeft collega’s genomineerd. Vanuit de vele inzendingen heeft Alain Conrard, CEO Prodware Group, de uiteindelijke beslissing met winnaars genomen.

Trots

We zijn trots te kunnen melden dat onze collega Roelof Jan Sneep is verkozen tot winnaar van de Prodware Consultancy Award. Zijn nominatie werd als volgt onderbouwd “Roelof Jan heeft een belangrijke rol gespeeld in de architectuur en ontwikkeling van grote F&O projecten bij internationale klanten. Zijn manier van het toepassen en delen van kennis en vaardigheden tijdens projecten is opmerkelijk en heel succesvol tot grote tevredenheid van de klanten en Prodware. Hij is in staat om de meest complexe F&O vraagstukken terug te brengen naar de essentie en haalbaarheid met een uitstekend resultaat.

Verbinding

Wij vroegen Roelof Jan waar hem dat in zit “Men zegt ‘als je Roelof Jan 1 vraag stelt, krijg je er 10 terug’. Mijn visie is dat je pas met een goed antwoord kunt komen als je weet wat de klant echt wil. Een klant stelt meestal een vraag vanuit wat hij op dat moment weet, waardoor de oplossing soms in een hele andere richting ligt” Door 10 vragen terug te stellen, kun je de juiste oplossing geven omdat je dan weet wat ze exact nodig hebben. Daarnaast vind ik het belangrijk om in een project te verbinden met collega’s en klanten. Ze noemen mij dan ook een familie man. Ik vertaal het naar een mensen-mens. Voor mij betekent verbinding met klanten en collega’s dat je elkaar ziet, hoort en snapt. Dit is voor mij het fundament voor een succesvolle samenwerking” – Aldus Roelof Jan Sneep.