Mobiele technologie verandert manier zaken doen

SHARE
,
Mobiele technologie verandert manier zaken doen

Mobiele medewerkers – waarom flexibiliteit en connectiviteit tegenwoordig zo belangrijk zijn

Meerdere factoren hebben de groei van het aantal moderne mobiele medewerkers gestimuleerd. Naarmate bedrijven groeien en nieuwe locaties openen, is het onvermijdelijk dat sommige medewerkers meer heen en weer moeten reizen. Bovendien hebben wijzigingen van het arbeidsrecht ervoor gezorgd dat medewerkers om meer flexibele werkpatronen kunnen vragen, inclusief variabele begin- en eindtijden en thuiswerken – aan de andere kant betekent dit dat teams voor bepaalde tijd gesplitst kunnen worden en geavanceerde mobiele technologie nodig hebben om te blijven communiceren en samenwerken.

Van verkopers in de buitendienst werd natuurlijk altijd verwacht dat ze de klant op de eerste plaatst zetten en dat ze graag reizen, maar dankzij de technologische vooruitgang blijven ze in contact met het bedrijf vanaf het moment dat ze in hun auto stappen.

Werkmobiliteit, technologie voor verkoopteams – waar CRM het verschil kan maken

Hoe zien deze technologische ontwikkelingen er uit? Ze zijn natuurlijk voorzien van standaard hardware, zoals laptops, tablets en smartphones waardoor verkopers verbonden blijven met het bedrijf, hun klanten en elkaar, en die hen in staat stellen om overal aan de slag te gaan, van een hotelkamer tot de keukentafel. Maar welke toepassingen draaien daadwerkelijk op deze apparaten?

Voor het verkoopteam zijn klantrelatiebeheerapplicaties (CRM) duidelijk het meest cruciaal. De nieuwe generatie CRM-apps is op komst, waardoor medewerkers continu toegang hebben tot de nieuwste CRM-realeases, diensten en innovaties en ook het IT-team meer flexibiliteit en vrijheid heeft. Anders gezegd, met cloud-gebaseerde CRM-applicaties kunnen verkopers real-time service-updates ontvangen en op elk moment, vanaf elke plaats, toegang krijgen tot alle vitale functies, wat van cruciaal belang is in de mobiele wereld.

Geavanceerde telefoonfuncties vormen een ander essentieel element van een succesvolle CRM-applicatie, zoals eenvoudige, rechttoe rechtaan click-to-call-functionaliteit tijdens het reizen en het soepel routeren van oproepen voor verkopers die onderweg zijn.

Microsoft Dynamics CRM is een van de mooiste voorbeelden van een CRM-product dat niet alleen ontworpen is om een mobiel, flexibel verkoopteam te ondersteunen, maar om te profiteren van de kracht van die mobiliteit en flexibiliteit. Afkomstig uit de Microsoft Dynamics CRM 2015 release preview handleiding:

Gebruik uw Windows 8, iPad of Android-tablets om up to date blijven met uw klantinformatie – zelfs als u onderweg bent. CRM voor tablets is verbeterd om uw verkoopproductiviteit te verhogen met flexibele, rolgebaseerde dashboards en analyse, persoonlijke homepagina’s en de mogelijkheid van hiërarchische navigatie, evenals verbeterde ondersteuning voor als u geen verbinding heeft. Door een nieuwe gepersonaliseerde thuiservaring kunnen mobiele medewerkers essentiële CRM-dossiers vastleggen en analyses oproepen vanaf elk dashboard dat op een tablet is aangesloten en onderweg eenvoudig toegang krijgen tot hun belangrijkste data en deze analyseren.

Connectiviteit is niet altijd beschikbaar tijdens het reizen. Met offline ontwerpen kunnen nieuwe dossiers worden gecreëerd en wijzigingen worden gesynchroniseerd zodra er weer verbinding is.

Maakt uw bedrijf zijn verkoopteam beter met de beste mobiliteit technologie? Prodware is een Microsoft Gold Partner en kan adviseren over elk element in de keuze en integratie van Microsoft Dynamics CRMneem nu contact met ons op.

Neem contact met ons op

Geef een reactie

PASSWORD RESET

LOG IN