Sana introduceert flexibel SaaS e-commerce platform

SHARE
,

Sana kondigt een SaaS-versie van het B2B e-commerce platform aan. Grootschalige upgrades zijn niet langer nodig door de continue updates aan het e-commerce platform. Hierdoor behouden fabrikanten, groothandels en detailhandelaren hun voorsprong in de snel veranderende markt van online verkoop. De nieuwe versie, Sana 9.3, komt in september 2018 beschikbaar voor klanten.

Updates van de oplossing en het aanbieden van nieuwe functies helpen klanten van Sana om aan de toenemende eisen van B2B klanten te voldoen. Bij de lancering van Sana 9.3 krijgen gebruikers de mogelijk om nieuwe functionaliteiten direct in te zetten. Een voorbeeld hiervan is de ‘one-step check-out’, waardoor het aankoopproces voor vaste klanten eenvoudiger wordt. Klanten kunnen ook direct de sales-afspraken inzien en eventuele kortingen worden automatisch toegepast tijdens het afrekenen.

App store en add-ons

Gebruikers van Sana krijgen toegang tot een app store van waaruit ze bepaalde add-ons zelf kunnen inschakelen. Met deze add-ons kunnen gebruikers meer features inzetten, klanten meer informatie bieden en een betere klantervaring leveren. Er is een ruime keuze aan add-ons. Met onder andere integratie met verschillende betaaldiensten, mogelijkheden voor het maken van content-pagina’s, in-page navigatie, het vullen van een online winkelwagentje door middel van het uploaden van een CSV-bestand, aanbieden van Twitter-feeds, store locators, aanmeldboxen voor een nieuwsbrief, flexi-tiles en integratie met verschillende leveringsdiensten.

Integratie met SAP en Microsoft

Sana integreert naadloos met het SAP of Microsoft Dynamics ERP-systeem van het bedrijf. Dit betekent dat wijzigingen in de data op het ene platform automatisch en direct worden weergegeven in het andere systeem. Sana zal verder bouwen op deze integratie verder bouwen en is van plan elk jaar circa 10 tot 15 nieuwe productfunctionaliteiten en 15 nieuwe add-ons toe te voegen aan het SaaS product.

Arno Ham, CPO bij Sana zegt: “Met Sana SaaS leveren we een oplossing die klanten continue toegevoegde waarde biedt en waarmee ze nu en over twee, vijf of tien jaar online kunnen blijven concurreren. De SaaS oplossing geeft de klant meer controle. Ze kunnen nu gemakkelijk profiteren van allerlei nieuwe functionaliteiten, zonder hiervoor het hele systeem te hoeven upgraden. Deze flexibiliteit is belangrijk in een dynamische markt als die van online verkoop.”

Upgrades en security

Bugfixes en upgrades worden maandelijks of eens per kwartaal uitgevoerd, zodat alle webwinkels veilig, up-to-date en in een secure omgeving worden gebruikt. Omdat de oplossing van Sana integreert met het ERP-systeem van de klant, zijn het connection point, de database en file storage voorzien van encryptie om zeker te zijn het platform beveiligd is. Alle onderdelen van Sana SaaS draaien op het veilige Microsoft Azure platform. Daarnaast worden er dagelijks back-ups gemaakt van de webwinkels van klanten, deze back-ups worden op verschillende locaties wereldwijd opgeslagen.

Eenvoudig overstappen op Sana SaaS

Bedrijven die overstappen op het Sana SaaS platform profiteren van een eenvoudig maandelijks abonnementsmodel, waaronder alle kosten voor licenties, hosting en support vallen. Sana maakt gebruik van een flexibel proces waarbij klanten zo goed en snel mogelijk door upgrades van functies worden geloodst. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om een nieuwe release eerst te beta-testen, voordat een upgrade wordt doorgevoerd. Sana SaaS checkt ook of de versie van het ERP-systeem gebruikt kan worden voor een nieuwe functies.

Kijk voor meer informatie op de website van Sana

.

Geef een reactie

PASSWORD RESET

LOG IN