Microsoft Dynamics 365 for Sales

SHARE
,

Dit voorjaar introduceert Microsoft de nieuwste release van Microsoft Dynamics for Sales. Aan de huidige versie van deze CRM app is een aantal functionaliteiten toegevoegd die het verkoopproces voor accountmanagers een stuk efficiënter laat verlopen.

Door de Relationship Assistant zorgt Microsoft ervoor dat sales zich beter kan focussen op de verkoop door intelligente analyses in elke fase van het verkoopproces. Door deze ingebouwde kunstmatige intelligentie worden kansen nauwkeuriger in beeld gebracht. Het resultaat is dat de verkopers minder achter het scherm zitten en meer tijd kunnen besteden aan het bezoeken van prospects en klanten.

En andere toepassing die sterk is verbeterd, is de link met Office 365 en LinkedIn. Sales Navigator levert actuele informatie over organisaties en contactpersonen op basis van informatie uit LinkedIn. Organisatie- en functieveranderingen worden actief getoond in het CRM-systeem. Verkopers kunnen zich zo niet alleen focussen op de juiste klanten in het algemeen, maar ook op de juiste contactpersonen binnen een organisatie. Met Sales Navigator kunnen de personen die meebeslissen over de verkoop makkelijk worden opgespoord en benaderd. Ook kan door aanbieden van content die aansluit op de specifieke voorkeur van prospect, de interesse worden gewekt voor uw organisatie. CRM-gebruikers kunnen middels de PointDrive functionaliteit in Sales Navigator gepersonaliseerde content communiceren met de prospect of klant. Bovendien kan er inzichtelijk worden gemaakt of de betreffende persoon deze informatie daadwerkelijk deelt binnen de organisatie.

Voor meer informatie lees verder op de Dynamics 365 for Sales informatiepagina.

In 4 tot 6 weken uw CRM-systeem live

Bent u al overtuigd van de voordelen van Dynamics 365 for Sales, maar twijfelt nog over hoe u dit succesvol integreert in uw verkoopafdeling? De Prodware Fast Sales aanpak wordt gebruikt voor een snelle implementatie van Microsoft Dynamics 365 for Sales. Samen met u zetten we het beste en snelste implementatieplan op voor uw business. Ontdek hier hoe ons Fast Sales traject eruit ziet.

Geef een reactie

PASSWORD RESET

LOG IN