Met de release van Dynamics 365 Business Central brengt Microsoft de volledige kracht van Dynamics NAV naar de cloud. Waar Dynamics NAV als één van de leidende Microsoft businessapplicaties al meer dan 140.000 klanten en miljoenen users wereldwijd bedient, zet Business Central de volgende stap. Door het werken in de cloud biedt het een extreem flexibele oplossing, welke makkelijk aan te passen is op de behoeften per regio, sector of zelfs de individuele gebruiker. Lees hier wat Dynamics 365 Business Central voor uw organisatie kan betekenen.

Wat doet business central?

In Microsoft Dynamics 365 Business Central worden de functionaliteiten van Dynamics NAV aangeboden als een Software as a Service(SaaS)-oplossing. Het platform brengt de volledige kracht van Dynamics NAV naar de cloud, welke vertrouwt op de bewezen technologie die miljoenen gebruikers wereldwijd ondersteunt. Business Central biedt organisaties een eenduidige end-to-end-oplossing uit de cloud, en laat u aanzienlijke winst realiseren op de volgende aspecten:

  • Financieel management

Versnel op een nauwkeurige manier de afwikkeling en rapportage over uw financiële processen, zonder dat u daar de compliancy daarmee in gevaar brengt.

  • Supplychain management

Automatiseer en beveilig uw gehele toeleveringsketen en krijg real-time inzichten in dit proces, om zo de controle te houden over uw aankoopproces.

  • Sales- & servicemanagement

Verkoop op een slimmere manier en verbeter de klantenservice. Maximaliseer uw opbrengst en wees klanten beter van dienst met ingebouwde aanbevelingen op basis van uw aanwezige klantinformatie. De tools van Business Central helpen uw relatiebeheer tot een succes te maken.

  • Projectmanagement

Houdt uw projecten op schema en binnen het budget door de voortgang te controleren met real-time gegevens over beschikbare resources in het overzichtelijke dashboard. Op die manier verliest u geen kansen uit het oog.

  • Operations management

Optimaliseer de bedrijfsvoering door een stroomlijning van de productie- en voorraadactiviteiten. Lever producten altijd op tijd aan bij uw klanten en spaar kosten uit door een efficiëntie slag te slaan in het productieproces..

Microsoft Dynamics 365 Business Central wordt aangeboden op twee prijsniveaus: als Essential-pakket en als Premium-pakket, waarbij de prijs varieert van 59,03 euro per user tot 84,33 euro.

Bent u benieuwd naar hoe deze pakketten zijn opgebouwd? Neem dan snel contact op met uw Prodware-adviseur.