Overzicht van het Microsoft Dynamics 365 evenement van Prodware

SHARE
,

Prodware Microsoft Dynamics 365 evenement

Op donderdag 9 februari 2017 vond de Microsoft Dynamics 365 dag van Prodware plaats bij de geweldige locatie KNVB Campus in Zeist. We kijken terug op een zeer geslaagd evenement.

Heeft u er onverhoopt niet bij kunnen zijn? Wees dan niet getreurd. Binnenkort zullen diverse video’s gepubliceerd worden om ervoor te zorgen dat u toch een stukje van de dag kunt meepikken. Houd hiervoor onze website in de gaten of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Voor zowel diegenen die aanwezig zijn geweest als diegenen die de dag helaas hebben moeten missen, hebben we hieronder de verschillende sessies overzichtelijk op een rijtje gezet. Ontdek of lees na wat er in grote lijnen is verteld, bepaal waar u (nog) nieuwsgierig naar bent en download de presentaties van uw keuze.

Voor meer informatie rondom de dag, de presentaties of over digitale transformatie en Microsoft Dynamics 365 in het algemeen zijn wij natuurlijk altijd beschikbaar.

Opening door André Sliedrecht, algemeen directeur van Prodware Nederland

Prodware heeft de Microsoft Dynamics 365 dag geopend met een uitnodiging aan alle gasten om op zoek te gaan naar manieren waarop zij met Microsoft Dynamics 365 en digitale transformatie kunnen uitblinken in hun specifieke tak van sport. Aan de hand van veel voorbeelden van digitale transformatie in de vorm van smart connected devices, zoals een smart hairbrush en ‘the last mile’, heeft André Sliedrecht hen uitgedaagd: “U heeft een missie. U heeft een doel. Bent u voorbereid op de toekomst? Wat gaat u als technology strategist doen?”

Prodware op Microsoft Dynamics 365 evenement

Controle over de bal met IT in de voetbalwereld door Maurice Staf, IT Manager van de KNVB

De KNVB speelt kort op de bal als het gaat om nieuwe technologieën. Denk hierbij aan Virtual Reality, apps, beacons, robotisering, HoloLens en Gamification. Maurice Staf heeft de gasten inzicht gegeven in de impact van innovaties binnen de voetbalwereld en verteld over de rol van Prodware bij al deze innovaties. Ook heeft hij een leuke quiz gehouden over voetbal met behulp van een interactieve app die wij voor hem hebben ingericht.

KNVB op Microsoft Dynamics 365 evenement

Kansen creëren met Dynamics 365 door John Reynders, Director Microsoft Dynamics and Digital Transformation Western Europe bij Microsoft

Microsoft heeft Dynamics 365 gepresenteerd. Dit nieuwe platform met intelligente bedrijfsoplossingen combineert CRM en ERP in de cloud. John Reynders heeft verteld over de digitale transformatie, de Microsoft cloud, end-to-end intelligente bedrijfsapps in de cloud en het Common Application Platform: PowerApps, Microsoft Flow en de Common Data Service.

Microsoft op Microsoft Dynamics 365 evenement

Dynamics 365 voor MKB Divisie (NAV) door Mark Peeters, Business Consultant bij Prodware

Wat betekent de komst van Microsoft Dynamics 365 voor organisaties die nu gebruikmaken van Dynamics NAV? Is het beter om deze oplossing op de transferlijst te zetten of er zo lang mogelijk aan vast te houden? Microsoft blijft zich committen aan NAV en heeft onlangs NAV 2017 uitgebracht. Stappen zij daar naar over of zijn er andere manieren om gebruik te maken van Dynamics 365 in combinatie met hun huidige systeem? Mark Peeters heeft de gasten de voor- en nadelen van de verschillende scenario’s laten ontdekken.

Kleedkamer Microsoft Dynamics 365 evenement

Dynamics 365 Enterprise League (AX) door Han van Eck, Business Consultant bij Prodware

Wat betekent de komst van Microsoft Dynamics 365 voor organisaties die al gebruikmaken van Dynamics AX? Kunnen zij overstappen naar de cloud zien als promoveren of past on-premise blijven beter bij hen? Is Dynamics 365 alleen een nieuwe marketingverpakking of echt een nieuw product? In hoeverre is integratie mogelijk tussen Dynamics 365 Enterprise en de bredere reeks van Microsoft cloud oplossingen, zoals Office 365, Power BI en Azure IoT? Han van Eck heeft de gasten in staat gesteld om de potentie van Dynamics 365 voor hun organisatie te bepalen.

Veld Microsoft Dynamics 365 evenement

Customer Engagement Cup (CRM) door Jeroen Paters, Business Consultant bij Prodware

Organisaties willen dat klanten achter hen staan, vertrouwen in hen hebben en een fanbase vormen. Dat kan alleen als zij klanten centraal stellen, zowel in hun bedrijfsvisie als in hun dagelijkse processen. Hoe gaan zij om met de overvloed aan data? Hoe lossen zij al hun beloftes in? Lukt het hen om tegemoet te komen aan de verwachtingen van hun klanten? En ze te overtreffen? Jeroen Paters heeft de gasten aangezet tot nadenken of Microsoft Dynamics 365 flexibel genoeg is om mee te bewegen met hun specifieke business.

Meet The Expert Microsoft Dynamics 365 evenement

Afsluiting door Tom Egbers, Journalist en Presentator NOS

Tom Egbers heeft de dag op een luchtige manier afgesloten en de derde helft met een goed gevoel ingeleid.

Tom Egbers op Microsoft Dynamics 365 evenement

Neem contact met ons op

Geef een reactie

PASSWORD RESET

LOG IN