Prodware Field Service Bootcamp van start

SHARE
,

Prodware Deutschland AG heeft de eerste Prodware Fieldservice Bootcamp georganiseerd.  Vijftien Dynamics 365 experts van Prodware Spanje, Nederland, België en Duitsland kwamen bij elkaar voor een hands-on bootcamp.

Onder vakkundige leiding van Field Service Solution Specialist Timo Schramm werd drie dagen lang intensief gewerkt aan het vergroten en delen van de kennis op het gebied van MS Dynamics 365 Field Service.

In de ochtend stond theoretische kennis centraal deel waarna in de middag gewerkt in teams werd gewerkt aan innovatieve cases waarbij alle mogelijkheden van het Dynamics 365 platform moesten worden ingezet.

Tijdens de presentaties van de door de verschillende teams gemaakte oplossingen werd ruim aandacht besteed aan het delen van ervaringen met en uitdagingen in lopende Field Service projecten in de verschillende landen.

De woensdag avond stond in het teken van vermaak. Een heerlijk diner en een spannende escape room met de internationale collega’s zorgden voor een nog intensievere kennismaking.
Als kers op de taart werd op vrijdag middag de “Field Service Bootcamp” afgerond met een speciale Field Service-Power BI-hands-on-sessie uitgevoerd door Javier PEREZ BERMEJO, digital practice manager van de Prodware-groep. In de wereld van oplossingen van “Dynamics” is immers geen professionele bootcamp compleet zonder Power BI!

Mede ook dankzij de inzet en morele ondersteuning van de Prodware Academy en Emma Bush kunnen we spreken van een zeer geslaagd evenement.

Geef een reactie

PASSWORD RESET

LOG IN