Microsoft Dynamics 365 for Sales

Klanten kopen tegenwoordig anders. De gemiddelde klant is eigenlijk voor 70% onzichtbaar voor de verkoopcyclus voordat hij contact opneemt met leveranciers. Met eenvoudige toegang tot grote hoeveelheden online informatie zijn kopers beter geïnformeerd en bezitten ze meer kennis dan ooit. Laat uw verkopers wat dit aangaat niet met lege handen staan. Automatisering van uw verkoopteam met Microsoft Dynamics 365 for Sales helpt uw verkoopteam bij het focussen op de verkoop aan de zeer goed geïnformeerde koper.

Wat is Microsoft Dynamics 365 for Sales?

Microsoft Dynamics 365 for Sales is een software-oplossing die u toestaat om uw verkoop- en marketingprocessen te stroomlijnen en te automatiseren. Hierdoor wordt het voor uw marketingteam mogelijk om meer leads te genereren die beter gekwalificeerd zijn, waardoor uw verkoopteam efficiënter kan werken en meer tijd kan besteden aan het verkopen. Het systeem zorgt ervoor dat uw verkopers een consistente en bewezen methodologie tot hun beschikking hebben die ondersteund wordt door innovatieve productiviteitstools die uw team helpen met het bereiken van meetbare verkoopresultaten.

Ken uw klanten beter

Met behulp van de Dynamics 365 for Sales oplossing kunt u profiteren van de verbeterde mogelijkheden die u een compleet beeld van klanten en prospects geven. Deze functies omvatten relatiegrafieken, een Google Search-extensie, social-mogelijkheden en een uitgebreide bezoekersmodule die uw verkoopteam de mogelijkheid biedt om belangrijke besluitvormers en kwalitatieve kansen te identificeren.

Versnel verkoopprestaties

Dynamics 365 for Sales biedt de mogelijkheid om de prestaties van uw verkoopteam te verbeteren. Met behulp van de vooraf geconfigureerde verkoopprocessen (Preconfigured Sales Processes), het uitgebreide dashboard (Extended Dashboard) en geavanceerde taken (Advanced Assignments) kunnen uw verkopers hun verkoopbenadering en dus hun resultaten verbeteren.

Prodware Fast Sales download

Maak snel offertes en bestellingen

De Dynamics 365 for Sales oplossing biedt de tools; configureren offertes/bestellingen (Quote/Order Configurator), afbeeldingen uploaden, discountmanagement, publiceren van documenten en belasting/BTW-management waardoor uw verkoopproces efficiënter en sneller verloopt.

Verbeter uw productcatalogus

Werk met volledig uitgeruste productcatalogi die u de mogelijkheid bieden om verpakte en losse producten te beheren. De Dynamics 365 for Sales oplossing bevat meerdere functionaliteiten, waaronder: productgroepen en product-hiërarchieën, uitgebreide relaties tussen producten en gedupliceerde prijslijsten en producten.

Hoe kan de verkoopautomatisering van Dynamics 365 mijn marketing- en verkoopteam helpen?

Het systeem maakt het voor uw medewerkers die klantcontact hebben mogelijk om alle contacten met potentiële klanten te volgen, en de reden voor het contact en de follow-up te noteren. Dit vermindert de kans op overlappingen die vaak optreden wanneer meerdere personen in het bedrijf contact hebben met de klant.

Uw verkoopteam is in staat om elke interactie te controleren, zijn prestaties te meten en veranderingen aan te brengen indien er ruimte is voor verbetering. Door gebruik te maken van de mogelijkheden van Dynamics 365 for Sales kunnen de gebruikers meer over hun klanten en prospects te weten komen waarmee de kans vergroot wordt dat uw verkopers meer kansen verzilveren. Uw medewerkers zijn ook in staat om de relaties met klanten bij te houden en hun accounts te beheren.

Dynamics 365 for Sales is behulpzaam bij het verkorten van de verkoopcyclus, het realiseren van hogere afsluittarieven en zorgt voor een betere klantenbinding. Met het systeem kunnen het marketing- en verkoopteam profiteren van innovatieve productiviteitstools waardoor uw verkoopautomatisering een consistente en bewezen verkoopaanpak krijgt en meetbare verkoopresultaten oplevert.

Hoe kan Prodware u ondersteunen bij uw CRM-project?

De experts van Prodware begrijpen het belang van CRM en hoe belangrijk deze software voor uw bedrijf kan zijn. Met dit in het achterhoofd kunnen we u aan de juiste oplossing voor uw bedrijf helpen. De tool MijnCRMKiezen voorziet u van een persoonlijke aanbeveling op basis van uw wensen en wordt aanbevolen voor bedrijven van alle groottes en uit alle bedrijfstakken.

Dit artikel is ook gepubliceerd door DynamicsHUB, community voor Microsoft Dynamics gebruikers en partners.