Hoe kunnen verkoop professionals profiteren van de nieuwe functies in Dynamics NAV 2018?

SHARE
,

In december was de release/publieke beschikbaarstelling van Microsoft Dynamics NAV 2018 waarin de aanpak “snel te implementeren, eenvoudig in te richten en simpel in gebruik” wordt voortgezet. In dit blog richten we ons op de nieuwe sales functies in Dynamic NAV 2018 die ervoor zorgen dat commerciële teams productiever worden doordat werkzaamheden minder tijd kosten.

Het momentum vasthouden met user taken

Ideaal voor managers en voor uzelf om afspraken, activiteiten op te volgen, terugkerende taken in te stellen om ervoor te zorgen dat verplichtingen niet worden gemist en deel uitmaken van het dagelijks werk. Taken kunt u voor zichzelf aanmaken of aan iemand toewijzen bij het delegeren van acties.

Eenvoudig te integreren met Dynamics 365 for Sales

Deze connectie en inrichting is eenvoudiger en sneller geworden, het helpt je bij het synchroniseren van je gegevens tussen de twee apps; inclusief verkooporders, artikelbeschikbaarheid eenheden en valuta.

Vanuit het Dynamics 365 for Sales connection-setup scherm kunnen gebruikers het scherm met integratie-synchronisatietaken openen; bij het koppelen van records tussen de twee apps wordt de lijst van records gefilterd zodat alleen records die geschikt zijn voor synchronisatie worden geselecteerd.

Nieuwe features in Dynamics NAV 2018 helpen verkoopprocessen te stroomlijnen en beter samen te werken

De werkrelatie tussen sales, marketing, inkoop en finance is eenvoudiger geworden door nieuwe functionaliteiten in NAV 2018. Werknemers zijn productiever en klanten worden voorzien van optimale service.

Een bepaalde verkoper/inkoper kan aan een gebruikersaccount worden toegewezen, zodat bij het aanmaken van verkoop- of inkoopdocumenten die code standaard wordt toegevoegd.

Het beheren van verkoopkansen tussen meerdere devices zorgt voor meer productiviteit, gebruikers kunnen standaard de slagingskans invoeren in de verschillende fasen van de verkoopcyclus. Offertes kunnen naar een contactpersoon worden gestuurd zonder ze eerst als klant te moeten aanmaken.

Gebruikers kunnen verkooporders vanuit Dynamics 365 for Sales met ‘write-in- products’ naar Dynamics NAV overzetten. Ieder product kan worden gekoppeld met een specifiek item of resource in Dynamics NAV 2018. Handmatige interventie is niet nodig bij het converteren van verkooporders vanuit Dynamics 365 for Sales naar Dynamics NAV, dit gebeurt automatisch. Lange omschrijvingen in verkooporderregels worden naar Dynamics NAV overgeheveld als extra verkooporderregels van het type ‘Opmerking’.

Nieuwe functies in Dynamics NAV 2018 worden ook behandeld in de NAV-blogs voor Finance en IT-teams. Wilt u extra advies over hoe het upgraden naar Microsoft Dynamics NAV ervoor zorgt dat meerdere disciplines hiervan profiteren neem dan contact op met Prodware

Geef een reactie

PASSWORD RESET

LOG IN