Ontdek de mogelijkheden van de Spring Release 2019

SHARE
,

Begin dit jaar kondigde Microsoft de release note aan voor de grote spring release 2019. Hier leest u wat is aangekondigd. De release van april 2019 voor Dynamics 365 biedt enorm veel nieuwe mogelijkheden voor u als MS Dynamics gebruiker. Het is een update met honderden nieuwe mogelijkheden in Sales, Marketing, Customer Service, Portals, Field Service, Project Service Automation, Finance en Operations, Talent, Retail en Business Central.

De kracht van kunstmatige intelligentie

De release van april ‘19 levert investeringen in mogelijkheden voor kunstmatige intelligentie die gebruik maken van de kracht van Microsoft AI-onderzoek, -hulpmiddelen, -gegevens en het Power Platform om organisaties te helpen bij het transformeren van functies voor klantenservice, verkoop en marketing. AI for Sales biedt bruikbare inzichten om gepersonaliseerde betrokkenheid en proactieve besluitvorming te stimuleren. AI voor Market Insights stelt zakelijke gebruikers in staat bruikbare inzichten te verzamelen op basis van wat consumenten zeggen, zoeken en voelen over hun merken en producten.

Power Platform

Nieuwe Power Platform-mogelijkheden combineren met Power BI, PowerApps, Microsoft Flow en Common Data Service tot een ongeëvenaard palet met tools om Dynamics 365 en Office 365 in uw omgeving uit te breiden, aan te passen en te integreren.

Data integratie

Data-integratie biedt ingebouwde connectiviteit met het Power Platform en meer, met gegevens over honderden bedrijfssystemen, waardoor rijke en intelligente ervaringen mogelijk worden.

Testomgeving is beschikbaar

Vanaf 1 februari 2019 is een voorbeeld van de updatefuncties van de release beschikbaar gesteld in de testomgeving (sandbox omgeving) voordat deze functies in productie worden geïmplementeerd. De lijst met functies die beschikbaar zijn als voorbeeld, wordt in de  release-opmerkingen genoemd . Previews bieden u de mogelijkheid om de update te valideren in uw sandbox-omgeving voordat deze wordt toegepast op uw productieomgeving. Voorvertoningen bieden u ook de mogelijkheid om de nieuwe functies van tevoren te ervaren en ze met vertrouwen uit te rollen naar al uw gebruikers.

Meer weten?

Wilt u vooraf weten wat voor u de mogelijkheden zijn van de Spring release? Maartje van Zitteren bespreekt graag met u de mogelijkheden. Maartje is bereikbaar via mail: maartje.vanzitteren@prodware.nl

Geef een reactie

PASSWORD RESET

LOG IN