Iedereen weet hoe belangrijk het internet is in het hedendaagse leven, maar gaat uw bedrijf er wel efficiënt mee om? Of verspilt u tijd en moeite aan een inefficiënt beheer van uw aanwezigheid op het web?

De afgelopen jaren hebben een enorme opkomst van de e-commerce laten zien, zowel via consumentenkanalen zoals Amazon als door business to business-sites. De online verkoop stijgt nog steeds fors terwijl de winkelomzetten slechts minimaal stijgen. De cijfers dienen bij iedereen die in de detailhandel of business to business werkt een lampje te doen branden. Toegegeven, de meeste bedrijven die een aanwezigheid op het internet nodig hebben hebben al een website, maar de meeste websites vereisen handmatige updates. Het bijwerken ervan kost de gebruikers veel tijd voordat ze er uiteindelijk zeker van zijn dat alles klopt en de gegevens overeenkomen met de gegevens in hun back-end ERP-systemen.

Prodware heeft de eBusiness Suite ontwikkeld die zowel handel in business to business (B2B) als business to consumer (B2C) mogelijk maakt. De software is gericht op Microsoft Dynamics ERP-gebruikers en zorgt voor een naadloze koppeling tussen ERP-software en uw website. Klanten die gebruik maken van de website beschikken real-time over informatie met betrekking tot de voorraad en bestellingen uit het ERP-systeem, en de eigenaren van de website hebben direct toegang tot bestellingen die op de website of in het ERP-systeem gedaan zijn. Deze real-time koppeling van data biedt een functionele oplossing die ervoor zorgt dat alle informatie te allen tijde beschikbaar is, waardoor bedrijven in staat zijn om real-time de beste beslissingen te nemen aan de hand van de actuele gegevens.

Hoe werkt de eBusiness Suite?

De eBusiness Suite van Prodware is een geavanceerde B2B of B2C e-commerce-site met de mogelijkheid om klantgegevens direct vanuit ERP-software-oplossingen (zowel Dynamics NAV als Dynamics AX) in te voeren. Het is een volledige CMS-gebaseerde (Content Management Systeem) oplossing waarmee niet-technische beheerders in staat zijn om alle aspecten van de oplossing aan te passen zoals; speciale aanbiedingen, lay-out, gepresenteerde informatie, video’s, of gratis documenten. Integratie met Google Analytics helpt uw gebruikers om het gedrag van uw bezoekers te doorgronden, het is behulpzaam bij de dynamische prijsstelling, bij de look & feel, bij de presentatie per bezoeker, of ten aanzien van de URL van de site waar men binnenkomt. Het is een veelzijdige oplossing voor bedrijven die meerdere websites hebben.

Voor wie is de eBusiness Suite van Prodware interessant?

Deze vraag is een vrij eenvoudig te beantwoorden. De oplossing is geschikt voor elk bedrijf wat behoefte heeft aan aanwezigheid op het web en op dit moment geen e-commerce-website heeft. De eBusiness Suite is ook heel geschikt voor ondernemingen die een bestaande website zonder ERP-integratie hebben, waardoor de bestellingen op de website bijvoorbeeld handmatig moeten worden gemaild waarna iemand deze in moet voeren in het back-end ERP-systeem.

Wat zijn de voordelen van integratie van ERP en uw website?

De kosten van het hebben van zogenaamde multiple data-entry-systemen is het meest voor de hand liggende voordeel. Handmatige interventie op elk onderdeel van een proces verhoogt de kosten van het zakendoen. Zonder deze extra processen kunt u direct kosten besparen en heeft u ook de mogelijkheid om het proces te schalen zonder verhoging van de kosten.

Bovendien is een proces waarin handmatige tussenkomst nodig is gevoelig voor menselijke fouten. En ook al is er sprake van weinig fouten, is het vandaag de dag van vitaal belang om een superieure klantervaring te bieden met het oog op klanttevredenheid en klantenbinding. Zonder de afhankelijkheid van de menselijke inbreng daalt het risico op fouten en de ergernis die dat voor uw klanten oplevert.

De klantervaring

Directe toegang tot orders, facturen, verklaringen enz. is een geweldige functie die grote voordelen op zal leveren ten aanzien van de klantervaring. Een klant kan een bestelling per telefoon plaatsen. De bestelling kan onmiddellijk gecheckt worden via het web. Of omgekeerd; een bestelling wordt op de website geplaatst en een klant belt om hem te annuleren. Uw bedrijf kan rechtstreeks toegang krijgen tot deze gegevens via uw back-end ERP inclusief real time automatische signaleringen en statusupdates.

Wilt u meer weten over eBusiness Suite?

Bekijk onze eBusiness brochure of neem contact met ons op.

Brochure Prodware eBusiness Suite