What’s new Dynamics 365 Sales 2020 release wave 1

SHARE
,

Dynamics 365 Sales

In deze blog informeer ik jullie over de door Microsoft aangekondigde nieuwe functionaliteiten van Dynamics 365 Sales voor de 2020 wave 1-release.

Microsoft heeft, net als bij de vorige release, met de 2020 wave 1-release van Dynamics 365 Sales  geluisterd naar klanten om te leren wat werkt en wat niet werkt. Dynamics 365 Sales blijft zich ontwikkelen om te voldoen aan veranderende klant- en verkoopbehoeften.

Forecasting

Met Dynamics 365 Forecasting introduceert Microsoft een nieuwe set mogelijkheden waarmee je nauwkeurige bottom-up verkoopvoorspellingen kan maken en beheren. Nieuwe functies zijn onder andere het personaliseren van prognosemodellen, verbeterde voorspellingsnauwkeurigheid en precisie pipeline management.

Nauwkeurige forecasting helpt iedereen in de organisatie. Het biedt:

  • CEO’s inzicht in de vraag naar elk product om strategische bedrijfstransformaties uit te voeren.
  • COO’s in de reikwijdte van het bedrijf om middelen efficiënt toe te wijzen.
  • CFO’s in aankomende cashflows om financiële plannen te maken voor bedrijfsgroei.
  • CSO’s in de kansen die van invloed zijn op het bedrijf om zinvollere begeleiding te bieden en met meer vertrouwen aan verkoopprognoses te voldoen.
  • Verkopers in hun pipeline, zodat zij hun tijd effectiever inzetten om de deals te sluiten waarmee zij hun targets behalen.

Vereenvoudigde gebruikerservaring

  • Verbeterde ervaring voor het toevoegen van producten

Vind en vergelijk producten makkelijk en snel door rechtstreeks in de catalogus te zoeken en voeg meerdere producten tegelijk toe om tijd te besparen en de productiviteit te verhogen.

  • Verbeteringen voor makkelijk en efficiënt activiteitenbeheer

Deze verbeteringen bieden productieve en intuïtieve manieren om taken in het hele team te beheren en bieden verkopers gemoedsrust wetende dat teamtaken zijn georganiseerd, geprioriteerd en worden uitgevoerd.

  • Sales Team Member app module

Sales Team Member is een nieuwe app-module die beschikbaar zal zijn voor gebruikers met de Team Member-licentie en is ontworpen voor gebruikers die niet gebonden zijn aan een bepaalde functie, maar binnen Dynamics 365 basisfunctionaliteit Dynamics 365-functionaliteit vereisen. Dit omvat het bekijken van klantgegevens, leads en opportunity’s met betrekking tot een klant en het maken en bekijken van activiteiten voor een klant of gerelateerde leads of opportunity’s.

  • Sla gestandaardiseerde PDF-documenten op in Dynamics 365 Sales of Microsoft SharePoint

Maak en e-mail standaard PDF-documenten op basis van offertes en andere entiteitsrecords en sla ze rechtstreeks op in Dynamics 365 Sales als een Notes-bijlage of in Microsoft SharePoint.

  • Werk met opportunity’s in de nieuwe Kanban-weergave

Met de Kanban-weergave kan jouw verkoopteam opportunity’s van de ene fase naar de andere verplaatsen door deze eenvoudig te slepen.

forecasting kanban dynamics 365 sales

Verandering Team Member-licenties

Team Member-licenties die in of na oktober 2018 zijn gekocht, beperkt op licentie gebaseerde toegang gebruikers tot een set aangewezen app-modules. Deze gebruikers hebben geen toegang meer tot Customer Service Hub, Sales Hub of aangepaste app-modules. De aangewezen app-modules zijn als volgt: Customer Service Team Member, Sales Team Member en Project Resource Hub.

Impact op jouw organisatie?

Benieuwd of deze nieuwe functionaliteiten ook op jouw Dynamics 365 Sales systeem en organisatie impact hebben? Zowel jij als klant en wij als partner kunnen de nieuwe functies van de 2020 wave 1-release nu al in een niet-productieomgeving valideren. Wij beschikken over een Managed Service dienstverlening waarbinnen wij de impact van de wijzigingen voor jouw organisatie valideren en bepalen of acties benodigd zijn en change management voor deze nieuwe functies vereist is. Wil je weten of dit voor jouw organisatie interessant is, neem dan contact met mij op via Harry.OldeHanhof@Prodware.nl of bel 0418 68 35 00.

Geef een reactie

PASSWORD RESET

LOG IN