3x voor NL uitgekomen op de Paralympics en nu onderdeel van ons Sales team: Kjeld Punt

SHARE
,

Tot zijn 25e was hij topsporter. Zoek op internet maar eens naar ‘Kjeld Punt’ en je ontdekt dat hij drie keer voor Nederland is uitgekomen op de Paralympics. In onderstaand interview vragen we hem het hemd van het lijf over de weg die hij gevolgd heeft, zijn werk en zijn bezigheden.

So, let’s meet Kjeld.

Sales, waarom?

“Vroeger stond ik al op de jaarlijkse rommelmarkt. Dat vond ik ge-wel-dig! Het werken aan een mooie opdracht en dat een opdrachtgever dan ook voor ons verhaal kiest, vind ik sowieso fantastisch. Dit in combinatie met mijn competitieve karakter maakt het erg leuk, kan ik je vertellen.”

Wist je altijd al wat je wilde doen?

“Nee. Ik wist na mijn sportperiode niet zo goed wat ik wilde worden. Ik wist ook niet zo goed wat mogelijk was en dat vond ik best lastig. Mijn vader zat in de bouw en tja, die branche is voor mij niet weggelegd. Toen ging ik op onderzoek uit om te ondervinden wat ik wel kan. Op deze manier ben ik de ICT ingerold.

Ik heb eerst jarenlang als consultant gewerkt, met veel plezier mooie projecten gerealiseerd en heel veel geleerd. Ik werkte bij een kleine Microsoft-partner waar we naast de realisatie ook salesactiviteiten oppakten. Na jaren als consultant te hebben gewerkt, ging het vervelen en miste ik de dynamiek. Continu klantenissues oplossen, dat doe ik nu ook wel, maar indirect. Ik wilde door en op een andere manier in contact staan met klanten. Mezelf meer bezighouden met ‘waar wil je naartoe als organisatie, wat en welke topics zijn belangrijk voor je?’ om vervolgens hierop te anticiperen.”

Je werkt nu bijna een jaar bij Prodware binnen Sales.
Hoe ervaar je dat?

“Klopt inderdaad. Hiervoor werkte ik bij een andere Microsoft partner in ’s-Hertogenbosch. Prodware Nederland heeft de Dynamics-activiteiten van deze partner overgenomen, zodoende werk ik nu in Zaltbommel. Ik heb het erg naar mijn zin, de rol is leuk, ik heb supermooie klanten die ik mag helpen met hun digitale transformatie en daarnaast mega enthousiaste collega’s die net als ik fan zijn van Microsoft en van wat dit platform klanten kan bieden.

Ik vind het belangrijk om met gedreven mensen te werken en daarnaast spelen vrijheid en autonomie voor mij een belangrijke rol. Bij Prodware zit ik in het salesteam met stuk voor stuk toppers. We helpen elkaar en gunnen elkaar succes! Dat in combinatie met dingen doen waar ik energie van krijg, maakt het top.”

Wat heeft je positief verrast binnen Prodware?

“De focus en gedrevenheid vanuit heel Prodware en het management om samen succesvol te zijn, hebben mij blij verrast. Daarnaast doen we veel aan innovatie en zijn we bezig om oplossingen te maken die toegevoegde waarde leveren bij onze klanten. Vanuit de Prodware Groep worden bijvoorbeeld oplossingen gemaakt voor Dynamics 365 Customer Service. Ieder land kan de gemaakte oplossingen gebruiken en dat wordt ons zo makkelijk mogelijk gemaakt. Prodware zit in 15 landen. We zijn dus best een grote organisatie, maar uiteindelijk doen we alles met elkaar ‘Together’ en dat voel je aan dit soort activiteiten.

Wat me ook verraste was dat er een personeelsvereniging is. Klinkt een beetje oubollig, maar die doen hartstikke leuke dingen! Ze hebben een kookworkshop gedaan, laatst zijn ze gaan varen door de Utrechtse grachten met daarna een BBQ en ze organiseerden een filmavond. Dat vind ik nou belangrijk; het sociale met je collega’s. Je hoeft er niet aan mee te doen, maar het is er. Dat vind ik heel gaaf.”

Last but not least: Waar kijk je naar uit?

“In oktober houden wij de Prodware Boostcamp 2019. Ik vind het geweldig dat wij dit organiseren voor onze klanten en supertof dat ik hierin een bijdrage kan leveren. Samen met een leuk groepje zetten wij de work-out ‘Business Insights’ in elkaar.

Met deze work-out laten wij de aanwezigen ontdekken hoe zij nieuwe, slimme en praktische technologieën kunnen inzetten om tot betere besluitvorming, processen en prestaties te komen.

Over ‘the making of’ gaan wij binnenkort leuke video’s opnemen.. Wordt vervolgd!”

Geef een reactie

PASSWORD RESET

LOG IN